gallery/_files-200000164-c1681c2676-200-k58rc

Gåvan före gåvan

På Paperland tror vi att omslaget kring en present är gåvan före presenten som glädjer både presentgivaren och presentmottagaren.  Det är i den här andan vi har utformat detta specialerbjudande för dig.

 

Butiker som erbjuder en presentförpackningstjänst köper vanligen en diskrulle av presentförpackning (vanligtvis 150 till 200 meter) av en enda design/färg utvald av affärsägaren.  Problemet är att vi alla har olika smak, vissa kunder kan tycka att butiksägarna väljer presentförpackning medan andra inte kan och allt som slås in i butiken kommer att se ut på samma sätt.

 

Vi tror att på att se till de enskilda smakerna genom att erbjuda olika presentförpackningar i olika designs och färger.  Detta kommer att glädja dina kunder, stärka ditt varumärke och skapa lojalitet.  I en värld full av online shopping och homogen presentförpackning vill vi hjälpa våra kunder att erbjuda den mest skräddarsydda och personliga presentförpackningen.

 

 

Paperlands unika box med 9 rullar

När du beställer en av Paperlands samlingar får du 9 rullar (57 cm x 25 meter) av olika designs och färger - alla till ett liknande pris som en enda rulle.  Varje rulle i samlingen är unik, inga två lådor kommer att vara densamma och alla våra samlingar är bästsäljare från fyra av Europas ledande presetpappersproducenter.

 

Kundtillfredsställelse är alltid vår prioritet, därför betalar vi för returfrakten för nägon av de rullar som du inte tycker om.

 

 

Hur det fungerar

  1. Placera din beställning i en eller flera av de fyra kategorierna (Classic, Christmas, Kids och Unicolour)
  2. Vi skickar din beställning till dig
  3. Du returnerar rullarna som du inte gillar inom 14 dagar med den bifogade förbetalda leveranssedeln. Allt vi ber är att du returnerar rullarna i originalförpackningen
  4. När vi har fått några returer skickar vi dig en faktura för de rullar du har

Klassisk

9 rullar (57 cm x 25 m)

(därav minst 5 rullar klassisk design) 

Leksakspapper

9 rullar (57 cm x 25 m)

(därav minst 5 rullar leksakspapper design) 

Unicolour

9 rullar (57 cm x 25 m)

(därav minst 5 rullar enfärgad design) 

Jul

9 rullar (57 cm x 25 m)

(därav minst 5 rullar julpapper design)